Shumen

ВЪЗРАЖДАНЕТО НА ЕДНА ТРАДИЦИЯ...

събота, 10 август 2013 г.

Европейско първенство по Спидуей 2-ри кръг -Толиати Русия/SEC

Никой не може да каже кой ще е победител на втория кръг от Европейското първенство по Спидуей довечера в Толиати. Състезаието ще бъде излъчвано пряко по Еurosport в 23.30 ч. българско време.






неделя, 4 август 2013 г.

Милен Манев пръв в Сибиу

 Милен Манев  отново  стъпи на върха а стълбичката за награждаване  след провеждането на третият кръг от румънското индивидуално първенство по Спидуей в град Сибиу. Българският състезател  който участва като гост състезател успява да спечели 12т.,като негови подвластници остават Георге Мариан от Букорещ и Фаница Попа от Браила.



ИСКРЕНО ИЗВИНЕНИЕ

След като тренировката бе обявена  за 10.00 часа сутринта  ,членовете и състезателите на МК"ВОЛОВ" не успяха да се организират и да започнат тренировката направена в името на публиката и почитателите на този вълшебен спорт,навреме.Оросяването на пистата се оказа неефективно и само най- запалените и намерилите сянка в жестоката жега бяха търпеливи да изчакат повече от два часа .

ДЪЛБОК ПОКЛОН

Пред всички останали и подкрепили  момчетата под свирепото слънце

Тепърва пред младия клуб предстои да се доказва и като сериозен клуб и фактор в шуменската спортна общественост  и подобна липса на организация е недопустима.Оставаме с уверението ,че това няма да се повтори и всички все пак ще станем свидетели на възраждането на този магически  спорт.Дали това ще се случи  бъдещето да покаже.