Shumen

ВЪЗРАЖДАНЕТО НА ЕДНА ТРАДИЦИЯ...

неделя, 22 май 2016 г.

SHUMEN SPEEDWAY OPEN 2016

TEST MACH




Станислав Мелничук


Има един фаворит на Мотостадион Шумен и той се казва Станислав Мелничук.Първо място на Shumen Speedway Challenge и November  Speedway Glory-  2015, Стас е основен фаворит за титлата в родината си вече няколко години,въпреки младостта си.Първо място в последния кръг от украинското индивидуално.


Витали Лисак



Всички познаваме този състезател от последните състезания в Шумен.Витали Лисак  се раздава до последно на пистата,лбимец на децата .Великолепно представяне на първенството в Аржентина тази година.Рядко пропуска стълбица в Украйна.


Дима Мостовик


Дима Мостовик  може би най-перспективния украински младеж.Отлични изяви през сезон 2016.Трети на стълбицата от последното издание на украинското първенство.

Станислав Огородник ,Марко Левишин,Максим Росочук

Трима състезатели от младежката формация на Украйна .Шумен ще е място където да докажат умения и талант.

Тарас Булба отново тук, в Шумен, с конете си !




Станислав Буржа


Имаме представител състезавал се в полската Ekstra Liga.Всеки който поне малко се интересува от спидуей разбира за нивото за което става дума.Бил е част от за отборите на Тарнов и Ополе,Станислав Буржа е един от основните фаворити.


Рони Вайс


Стар познайник на публиката.Темпераментен и всеотдаен ,Рони пак ще е тук изминал дългия път от Мейсен-Германия .НАЙ-ДОБРИЯ НА ЛЕД В ГЕРМАНИЯ!



Алайн Трипке

Друг леден гладиатор.Отлична техника на сгурията.Алайн е за пръв път в България



Рихарт Гайер


Водещ състезател на немската младежка формация.18 годишния германец ще е за втори път в Шумен и познава пистата.Рихарт е брат на Рони Вайс.


Патрик Бури и Кшжищов Кап

Представители на старата чехословашката школа  от където е и добре познатия на почитателите на спидуей словак Мартин Вацулик.22 годишният Патрик Бури е състезател от националната формация на Словакия с множество международни участия на високо ниво.Кшжищов е по непознат състезател със възможност за доказване тук в Шумен.


Милен Манев


Изключително активно започна новия сезон състезателят от Търговище.Започвайки от първенството на Аржентина където Милен направи интензивни  6 кръга  в компанията на състезатели от Полша ,Дания,Италия ,Русия ,Украйна и Аржентина.Участва също в надпревари в Германия и Чехия  на Европейски полуфинал прдставяйки се повече от достойно.На Shumen Speedway Open той ще бъде сред стари познайници ,но най-вероятно много по мотивиран да намери място  на стълбицата пред собствена публика.


Чавдар Чернев


Най-добрият  шуменски състезател е под пълна пара ,съживявайки двата си сковали мотора през последното състезание.Трети  за купата на централноевропейските държави през 2012,основен фаворит за купата на Румъния през последните 5 години,множество международни състезания,Чавдар е познат с това, че не признава авторитети ,а газта е винаги до дупка.


Христо Христов


Младия Христо Христов е гордостта на мото клуб“ Волов“  през новия сезон.Дисциплина и постоянство са неговия мотор по пътя нагоре .Огромен напредък за последните две години Христо дава пълна гас на последните квалификации за Европейско първенство до 21 години  в Любляна Словения .


Жулиен Димитров




Малшанс с мотоциклета си на пистата в Шумен имаше младия Жулиен последните два пъти.След като  пусна бомбата в румънското първенство  за младежи шуменският състезател е наострил мотоциклета си  да покаже какво може  и тук в къщи.Стискаме палци това да се случи.



Литовския състезател Максим Власов получи контузия и е заместен с украински младеж.


Очаквайте още подробности!

Няма коментари:

Публикуване на коментар